Blog

Nieuwe collectie tuinmeubelen

Nieuwe collectie tuinmeubelen

Het is half maart en de eerste zonnestralen van jet jaar 2017 kunnen we meepakken. De lucht is prachtig blauw, de bomen en struiken krijgen weer kleur. Gezonde buitenlucht doet zijn intrede. Grote kans dat jij je tuin of balkon weer klaar hebt gemaakt voor de aankomnde lente en zomer.

Geplaatst op 12-03-2017
Zomervoordeel

Zomervoordeel

Het is half september en de weersvooruitzichten zijn nog perfect, bijna tropisch, en dat mag ook wel na de kwakkelachtige zomer. We gaan met zijn allen nog een beetje genieten van de laatste zonnestralen.

Geplaatst op 12-09-2016
Mooi weer dagen

Mooi weer dagen

Yes yes yes de zon schijnt!!! Op 15 Augustus 2016 bevestigde het KNMI dat het aantal zogenaamde mooi-weer dagen deze zomer op 7 ligt, terwijl deze normaliter minimaal 20 dienen te zijn. Dat het een slechte zomer is, dat wisten wij natuurlijk met zijn allen al. Alleen nu wordt het bevestigd door het

Geplaatst op 16-08-2016
pina colada

pina colada

Wanneer je de woorden pina colada hoort, dan gaan je gedachten ongetwijfeld naar witte stranden, blauwe zee en palmbomen.

Geplaatst op 15-06-2016
Inspiratie voor tuindecoratie

Inspiratie voor tuindecoratie

Gooi de deuren en ramen open, haal je tuinset uit de schuur en met een beetje hulp van de grasmaaier of heggenschaar ziet je tuin er weer verzorgd uit.

Geplaatst op 30-05-2016
Tuinstoel Bellagio weer leverbaar

Tuinstoel Bellagio weer leverbaar

Dat zal je net zien, gaat de zon schijnen en dan blijkt dat we de vraag naar de tuinstoelen niet aankunnen. De grootste nachtmerrie wanneer je groots hebt ingezet op tuinmeubelen.

Geplaatst op 26-05-2016
Twist en tuinmeubel

Twist en tuinmeubel

Hoezo is deze tuinset te modern, zei de man tegen zijn vrouw die aandachtig keek naar de loungeset Pino Colada. Een tuinset hoort van riet of wicker te zijn, was haar antwoord.

Geplaatst op 11-05-2016
Pasen

Pasen

Ben jij ook zo toe aan dat heerlijke zonnetje? De koude wintermaanden zijn zo goed als voorbij, de bollen komen uit, het zonnetje gaat weer schijnen en de dagen duren weer langer. Hiep hoi, de lente gaat beginnen.

Geplaatst op 17-03-2016
Maxtuinmeubel opent showroom

Maxtuinmeubel opent showroom

Op het terrein aan de Marknesserweg 1c in Emmeloord is sinds kort Maxtuinmeubel gevestigd. De kassen van het voormalige tuincentrum Lassche zijn omgetoverd tot een showroom voor tuinmeubelen waar bezoekers op hun gemak rond kunnen kijken naar hun ideale tuinset, loungeset, diningset, parasols en and

Geplaatst op 30-03-2015
Tuinmeubelen en accessoires om uw tuin lente-klaar te maken.

Tuinmeubelen en accessoires om uw tuin lente-klaar te maken.

Wie verlangt er niet naar de lente? Die heerlijke temperaturen, de vogels die fluiten, de bloemen die gaan bloeien en het gratis verkrijgen van vitamine C, volgens mij heeft de lente alleen maar voordelen. Om optimaal te kunnen genieten van al de bovenstaande voordelen is het prettig om uw tuin alva

Geplaatst op 05-03-2015
Al verlangen naar de zomer

Al verlangen naar de zomer

Het is 2 december en buiten is het koud. We staan aan de vooravond van Sinterklaas en de Kerst. Prachtige dagen, maar stiekem denk je al weer aan het mooie weer. In de zomer lekker in de tuin genieten van het mooie weer.

Geplaatst op 02-12-2014
Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0