Terug naar overzicht

Zomervoordeel

Geplaatst op 12-09-2016
Zomervoordeel

Het is half september en de weersvooruitzichten zijn nog perfect, bijna tropisch, en dat mag ook wel na de kwakkelachtige zomer. We gaan met zijn allen nog een beetje genieten van de laatste zonnestralen.


Het is half september en de weersvooruitzichten zijn nog perfect, bijna tropisch, en dat mag ook wel na de kwakkelachtige zomer. We gaan met zijn allen nog een beetje genieten van de laatste zonnestralen. Ondertussen zijn wij vanuit Maxtuinmeubel.nl ons magazijn al weer aan het opruimen. Alle producten weer goed in de schappen zetten zodat ze volgend jaar weer gemakkelijk en snel uitgeleverd kunnen worden.

 

Om de zomer goed af te sluiten hebben we ook nog eens een aantal tuinsets, loungesets en tafels in de magazijn uitverkoop gedaan. Dit houdt heel concreet in dat we een aantal producten tegen bijna inkoopsprijs verkopen. Wat dacht je van de loungeset Pina Colada welke we met bijna 60% korting aanbieden. Daarin zijn wij absoluut de goedkoopste aanbieder van deze loungeset. We hebben er nog een paar, dus wees er snel bij.

 

Daarnaast hebben we nog enkele hangstoelen, onder andere de zeer populaire hangstoel Fiji, welke tegen een zeer scherpe prijs wordt aangeboden. Nog even lekker schommelend nagenieten in zo’n heerlijke stoel. Wie wil dat nou niet. We zouden zeggen, kijk snel op onze site en wellicht vind je nog jouw zomer voordeel. Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0