Picknicktafel

(2)

Picknicktafels heb je in verschillende soorten en maten, maar heb je al eens gekeken bij Maxtuinmeubel? Daar kun je namelijk voor de steigerhouten of stalen picknicktafel kiezen. Deze is sterk, robuust en heeft een mooie natuurlijke uitstraling.

 

 • Maxtuinmeubel Picknickset Breeze Grijs

  Picknickset Breeze Grijs

    € 1.049,-
   
 • Maxtuinmeubel Picknickset Breeze wit

  Picknickset Breeze wit

    € 1.049,-
   

Picknicktafels heb je in verschillende soorten en maten, maar heb je al eens gekeken bij Maxtuinmeubel? Daar kun je namelijk voor de steigerhouten picknicktafel kiezen. Deze is sterk, robuust en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat deze snel weg zal waaien, want dat zal door het gewicht niet gebeuren. Als je in de lente en in de zomer graag thuis bent is een picknicktafel extra uitnodigend om buiten te eten of buiten een boek te lezen. De kinderen zullen er ook veel gebruik van maken, ze kunnen buiten knutselen of puzzelen. De steigerhouten picknicktafel heeft als voordeel dat ze extra stevig en zwaar is en dus niet gemakkelijk weg zal waaien. Daarnaast kan deze tafel tegen weersinvloeden en is onderhoudsarm. Iedereen kan vele jaren volop gebruik maken van een steigerhouten picknicktafel, omdat deze stoere tafel erg praktisch is en een lange levensduur heeft.

Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxtuinmeubel.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.6