Steigerhouten loungsets

(0)

    Helaas, er zijn geen producten gevonden.

Soms kan je verliefd worden op een loungeset. Het klinkt uiteraard een beetje raar, maar wanneer je denkt aan loungesets voor in de tuin dan denk je meestal aan sets die gemakt zijn van wicker of pvc. Als je van natuurlijke producten houdt, wordt je daar niet echt warm of koud van. Nee, dan zijn steigerhouten loungesets van een hele andere categorie. Robuuste steigerplanken die bewerkt zijn tot prachtige tuinmeubels welke je overal kan plaatsen.

En het leuke is dat je je steigerhouten loungeset helemaal naar wens kan laten maken. Niets geen massa productie, maar pure vakmanschap. Ben je op zoek naar een loungeset met de hoekbank aan de linkerkant, geen probleem. Moet de hoekbank net een metertje langer zijn, wederom geen probleem. Wil je de gehele loungeset in een andere kleur dan dat deze is weergegeven, echt nog steeds geen probleem. Als jij op zoek bent naar een afwijkende maat of vorm, laat het ons weten. In opdracht van jou maken we jouw ideale tuinmeubel. 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2020 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0