Terug naar overzicht

Pasen

Geplaatst op 17-03-2016
Pasen

Ben jij ook zo toe aan dat heerlijke zonnetje? De koude wintermaanden zijn zo goed als voorbij, de bollen komen uit, het zonnetje gaat weer schijnen en de dagen duren weer langer. Hiep hoi, de lente gaat beginnen.


Vanuit Maxtuinmeubel.nl ondervinden wij dat dagelijks. De afgelopen weken krijgen we veel vragen van klanten of we de gereserveerde loungeset of dining set nog voor Pasen kunnen uitleveren. Je kan je voorstellen dat het hele team achter Maxtuinmeubel.nl de handen uit de mouwen heeft moeten steken. En met plezier, want o wat zijn we trots op de nieuwe collectie tuinmeubelen.

 

Ook dit jaar hebben we een ruim assortiment goedkope loungesets, trendy dining sets en hippe schommelstoelen of hangstoelen. Ofschoon we er geen tijd voor hebben, zien wij ons al heerlijk zitten in de Hangstoel Relax taupe  welke bevestigd is aan het plafond of grote stevige tak van de boom welke staat in de tuin.

 

Je merkt het al, we hebben er zin in. Laat de zon maar schijnen op jouw nieuwe zweefparasol, terwijl jij chillend op je loungeset Limone zit te genieten van je boek, onder het genot van een drankje, en ondertussen de handige kogelbarbecue in de gaten houdt.

 

We zouden zeggen, maak een foto van het tafereel en mail deze naar ons toe. Wij zorgen dan voor een leuk presentje.Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0