Parasols en tuinpaviljoens

Ben je op zoek naar een goede parasol? Dan ben je bij Maxtuinmeubel aan het juiste adres. Je kunt het ruime aanbod hier nu bekijken en dan jouw keuze maken. De parasols zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren en dan kun jij er in de zomermaanden weer tegenaan. De zon kun je nu weg houden en toch kun je lekker buiten genieten. Misschien zit je in de lente en in de zomermaanden graag buiten, een kopje koffie of thee drinken, een goed boek er bij of puzzelen. Maar hoe doe je dat als de zon volop staat te ‘branden’ op de plek waar je zit? In de lente is het vaak goed te hebben wanneer de zon schijnt, maar in de zomer kan de zon toch al snel te warm worden. De parasol biedt dan uitkomst en dan kun je lekker genieten van het buiten zijn, de warmte van de zon, maar ook van de schaduw die de parasol je biedt.

Populaire producten

 • Maxtuinmeubel Parasol Libra zand 2,5 m

  Parasol Libra zand 2,5 m

    € 90,-
   
 • Maxtuinmeubel Zweefparasol Shanghai rood

  Zweefparasol Shanghai rood

    € 229,-
   
 • Lesli Living Zweefparasol Scorpio 350 ecru

  Zweefparasol Scorpio 350 ecru

    € 484,-
   

Welke parasol gaat het worden?

Bij Maxtuinmeubel is er een ruim assortiment aan parasols, maar welke maat heb jij nodig? Er zijn verschillende soorten en daarom is het goed dat je gaat bekijken welke opties zij hebben. Vergelijk de prijzen met elkaar, net als de mogelijkheden en maak dan de keuze welke parasol voor jou het beste is. Als je een ruime tuin hebt kun je ook een grotere parasol nemen zodat je met zijn allen uit de zon kunt zitten. Zorg er voor dat je een parasol neemt welke je goed de baas kunt, als je dan namelijk op een andere plaats in de tuin wilt zitten, kun je ook daar de zon weghouden. 

Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxtuinmeubel.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 694 beoordelingen:  8.6