Wicker materiaal voor tuinmeubelen

Onder het kopje kunststof tuinmeubelen heben we het er al over gehad; de trend van het moment: de lounge tuinmeubelen. Wicker is een kunststof en heeft dus ook dezelfde voordelen als de kunststof tuinmeubelen. De wicker tuinmeubelen zijn echter veel moderner en gezelliger.

 

Bijna alle lounge sets zijn gemaakt van wicker, de tuinmeubelen bestaan uit een aluminium frame met daaroverheen gevlochten kunststofdraad (wicker). Ook deze tuinmeubelen zijn onderhoudsarm, zitten comfortabel en zien er luxe uit.

 

Doordat de wicker tuinmeubelen erg comfortabel zitten, gebruiken mensen ze ook in serres of andere woongedeelten! De gebruiksduur van Wicker tuinmeubelen hangt af van de draad waar u uw voorkeur voor heeft. HPDE draden zijn duurder, maar gaan wel erg lang mee, ongeveer 20 jaar. Daarnaast zien de draden er erg lang nieuw uit. PVC draden gaan echter wat minder lang mee, ongeveer 6 jaar. Het draad verandert sneller en verliest ook sneller aan kracht.

 

Voor een wicker tuinmeubel met HPDE draad betaald u wel een stuk meer, dat is wel iets waar u rekening mee moet houden. Om de levensduur van Wicker tuinmeubelen te verlengen is het verstandig om de meubelen af te dekken tegen zware weersomstandigheden. 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0