Teak tuinmeubelen

Een populair soort hardhout uit het assortiment van Maxtuinmeubelen is het teak hout. Dit hout kenmerkt zich doordat het erg ‘vettig’ is en veel natuurlijke oliën bevat. Het voordeel dat er natuurlijke oliën in teak tuinmeubelen zitten is dat het minder gaat scheuren of splijten.

 

Toch is enig onderhoud wel verplicht om de teak tuinmeubelen mooi te houden, zo kunt u bijvoorbeeld een product aanschaffen zodat de kleur wordt beschermd, om schoon te maken en er zijn producten die uw tuinmeubel een beschermlaagje geven tegen bijvoorbeeld krassen. 

 

Als u van een natuurlijke, verweerde grijze kleur houdt, is het natuurlijk ook mogelijk om uw teak tuinmeubelen niet te behandelen, door het niet te behandelen verkleuren de meubelen en krijgt het een verweerde grijze kleuren.

 

Teak tuinmeubelen zijn erg sterk: ongedierte, houtrot, maar ook zout water krijgen geen grip op tuinmeubelen van teakhout. Doordat teakhout natuurlijke oliën bevat en bestaat uit hardhout gaan de tuinmeubelen erg lang mee. Om de tuinmeubelen nog langer mee te laten gaan is het verstandig om de tuinmeubelen ’s winters binnen te zetten.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0