Steigerhouten tuinmeubelen koop je bij Maxtuinmeubel.nl

Ook steigerhouten tuinmeubelen zijn erg populair, voorheen werden er alleen losse steigerhouten tuinmeubelen gemaakt, maar tegenwoordig worden de meubelen ook gemaakt in complete sets wat combineren erg makkelijk maakt. De steigerplank is gemaakt van een snelgroeiende naaldhoutboom, doordat de gekapte bomen weer snel aangroeien is het minder belastend voor het milieu.

 

Erg makkelijk aan steigerhouten tuinmeubelen is dat je weinig onderhoud aan deze meubelen hebt en er op deze manier jaren mee vooruit kunt. Hierdoor is steigerhout het best geschikte hout om in de tuin te hebben staan.

 

Daarnaast is steigerhout in verschillende stijlen verkrijgbaar, zo heb je bijvoorbeeld grovere tuinmeubelen, maar ook wat minder grovere tuinmeubelen. Een tuinmeubel gemaakt van steigerhout zou u dus helemaal naar uw eigen smaak kunnen laten aanpassen, erg leuk als u van uniek houdt!

 

Verschil sloophout en steigerhout

Het gebruik van steigerhout is de laatste jaren enorm toegenomen, eigenlijk is steigerhout gewoon naaldhout, maar het wordt tegenwoordig steigerhout genoemd, omdat steigerhout bewerkt is en er door deze bewerking zit er een grijzige gloed over het tuinmeubel heen.

 

Ook het gebruik van sloophout is in de laatste jaren toegenomen, het is echt een trend van dit moment. Op de website van Maxshopping vindt u nog veel meer meubelen die gemaakt zijn van sloophout, deze kunt u op de website vinden onder het kopje woontrends. Het is echt de moeite waard om daar eens een kijkje te nemen.

 

Steigerhout verschilt van sloophout aangezien steigerhout dus gewoon bewerkte planken van een naaldboom zijn. Sloophout wordt daarentegen echt overgehouden van de bouw, hierdoor krijgt sloophout die karakteristieke uitstraling en is geen enkele plank hetzelfde.  

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0