RVS tuinmeubelen

Als u de afkorting RVS leest, dan denkt u waarschijnlijk in uw hoofd: oh, dat is roestvrijstaal, dit is echter een verkeerde conclusie voor RVS, de juist naam is: roestvast staal. Het wil dus ook niet zeggen dat RVS niet roest, maar het zal niet doorroesten vanwege de samenstelling van chroom en nikkel.

 

RVS is een veredeld metaal, hierdoor is het corrosiebestendig, dit wil zeggen dat het niet wordt aangetast door de omgeving. Je hebt verschillende soorten RVS, deze soorten worden uitgedrukt in cijfers: 304 (gewoon) en 316 (zeewaterbestendig). In veel winkels wordt het type 304 verkocht, deze soort is wel erg sterk, maar niet 100% weerbestendig, dus in de winter is het aan te bevelen om uw tuinmeubelen binnen te zetten. Daarnaar is het ook verstandig om een hoes eromheen te kopen. Door deze maatregelen kunt u langer genieten van uw tuinmeubelen. 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0