Thuiswinkel Waarborg

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Momenteel zijn er meer dan 1.700 gecertificeerde webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren.

 

De leden van Thuiswinkel.org worden jaarlijks gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijzen en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Het Waarborg functioneert niet als veiligheidscertificaat.

De zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zij bieden consumenten de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg:

 

 - Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen

 - Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond

 - Bedenktijd: 14 dagen

 - Veilige betaalomgeving

 - Onafhankelijke klachtenbemiddeling

 

Maxtuinmeubel.nl is onderdeel van het online shopping platform Maxshopping.nl. Het getoonde keurmerk heeft betrekking op alle online activiteiten welke door Maxshopping.nl en haar winkeldochters worden aangeboden en uitgevoerd. 

Achteraf betalen via Billink

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Maxtuinmeubel.nl maakt gebruik van cookies. Copyright © 2006 - 2018 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.6