Persberichten

Oude tuincentrum Lassche centrum voor online warenhuis 

 

Emmeloord, 26 maart 2015 - In de oude bloemenkassen aan de Marknesserweg 1c in Emmeloord regelen Jeroen van der Zwaard en Jeroen Boot dat dagelijks tientallen producten afgeleverd worden bij klanten in heel Nederland. Wie voor het eerst  het terrein van voormalig tuincentrum Lassche bezoekt, krijgt niet direct het idee dat er een grote winkel is gevestigd. Een grote bloemenkas, brocantewinkel Claire’s Brocante & Vintage en de zaak van Smit sierbestrating is alles wat de nieuwsgierige bezoeker ziet. 

 

Boot en Van der Zwaard zijn namelijk eigenaar van Maxshopping.nl, een snelgroeiend online warenhuis met duizenden producten voor in en om het huis. Denk aan bedden, sanitair, tuinmeubelen, kasten, stoelen, banken en verlichting. De goederen zijn opgeslagen in magazijnen verspreid over het hele land. Zo kunnen de producten na bestelling via de webwinkel snel afgeleverd worden bij de koper. 

 

Sinds kort is er op het terrein wel een showroom gevestigd. Niet dat het duo toch een echte winkel wil beginnen. Het is een showroom, annex pop-up store, voor tuinmeubelen. Klanten kunnen in de showroom diverse tuinsets, parasols, loungesets, barbecues en andere accessoires voor de tuin bekijken. “Mensen bekijken de producten in de showroom waarna wij of zij ze via de website Maxtuinmeubel.nl kunnen bestellen. Vervolgens wordt het aangeschafte product binnen drie - vijf dagen bij de klant afgeleverd.

 

” Klanten hoeven zich niet druk te maken over hoe ze de zware tuinmeubels thuis krijgen. “Die zorg neemt Maxtuinmeubel.nl ze uit handen.”  Een nieuwe manier van winkelen, stellen Van der Zwaard en Boot, die veel klanten bevalt. “Geen rompslomp en gedoe met het mee naar huis nemen van de producten en toch goedkoop en laagdrempelig.”  Naast Maxtuinmeubel.nl bestieren Boot en Van der Zwaard nog 8 succesvolle webwinkels onder de paraplu van Maxshopping BV.

 


Maxshopping breidt haar platform verder uit met Parasolonline.nl

 

Emmeloord, 19 maart 2015, Maxshopping BV, gevestigd te Emmeloord, heeft haar activiteiten op het gebied van online winkelen verder uitgebreid. Niet alleen kunt u bij Maxshopping terecht voor nieuwe meubels voor binnen en buiten, met de komst van Parasolonline kunt u nu ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan parasols.

 

De lente begint morgen en dat wil vaak zeggen dat het zachtere weer er weer aankomt en het tijd is om weer in de tuin te zitten, voordat de lente zou aanbreken, was het doel om Maxtuinmeubel gelanceerd te hebben, dat is gelukt! Afgelopen januari is deze website in de lucht gegaan en daar zijn we erg trots op! Om het assortiment zo geavanceerd mogelijk te houden is afgelopen februari de website Parasolonline gelanceerd, deze website bevat een groot assortiment aan verschillende soorten en maten parasols. Zo bevat het assortiment niet alleen ronde, vierkante en rechthoekige parasols, maar ook parasols voor op het balkon, voor in de horeca of voor op het strand! 

 

Het doel van Maxshopping is altijd al geweest om voor iedereen leuke producten te hebben, dus niet alleen producten geschikt voor grotere ruimten, zoals de ronde of vierkante parasol, maar ook voor de wat kleinere ruimten, zoals de parasols voor op het balkon. 

 

Maxshopping heeft niet alleen als doel om voor iedereen passende producten te leveren, een groot doel is ook om in de maand maart een fysieke winkel te openen in Emmeloord. In deze winkel worden gehele sets aan tuinmeubelen, maar ook barbecues en veel verschillende parasols aangeboden. 

 

Zowel op de sites van Maxshopping als in de fysieke winkel in Emmeloord is een ruim aanbod verkrijgbaar en zowel op de site als in de winkel wordt de laagste prijsgarantie aangeboden. Kunt u nou niet wachten op de winkel? Neem dan snel een kijkje op een van de websites (of natuurlijk allemaal)! 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0