Laagste prijsgarantie bij Maxtuinmeubel.nl

Doordat Maxtuinmeubel.nl met fabrikanten, importeurs en internationale groothandelsbedrijven werkt, is het mogelijk dat het team van Maxtuinmeubel.nl een laagste prijs garantie kan afgegeven. Mocht u een artikel bij ons hebben gekocht en u vindt ditzelfde artikel binnen 14 dagen bij een andere Nederlandse (web)winkel voor een lagere prijs, dan betalen wij het verschil aan u terug!

 

Daarnaast draaien we het graag om. Wanneer u een artikel (bijvoorbeeld loungeset, parasol of tuinstoel) heeft gezien bij een andere webwinkel, dan kunt u ons contacten voor een scherpe prijs. Ons Maxtuinmeubel.nl team gaat voor u, bij haar leveranciers op zoek naar hetzelfde artikel. Maar dan wel voor een goedkopere prijs, met uiteraard dezelfde kwaliteit en service. Het enige wat u hoeft te doen is ons een email te sturen met daarin uw naam, telefoonnummer en het gewenste artikel. We gaan graag die uitdaging aan.

 

Wat zijn de voorwaarden voor laagste prijs garantie?

1) Het artikel is bij de alternatieve aanbieder te vinden in een Nederlandse webwinkel

2) Het artikel moet exact hetzelfde zijn als het vergelijkingsartikel: zelfde typenummer, naamgeving, samenstelling en zichtbaar vermeld merk.

3) Het artikel wordt nieuw en direct geleverd, al dan niet in de originele gesloten fabrieksverpakking.

4) Het prijsverschil moet door Maxtuinmeubel.nl te controleren zijn.

5) Het artikel moet in de winkel of op de website van de concurrent duidelijk zijn geprijsd.

6) Het artikel is goedkoper als de verkoopprijs + eventuele verzendkosten bij elkaar worden opgeteld. Bijvoorbeeld u koopt een artikel bij Maxtuinmeubel.nl voor €100 + €0 verzendkosten. Bij een concurrent ziet u hetzelfde artikel voor € 80 + €10 verzendkosten. Het prijsverschil bedraagt €10.

7) Uitgesloten zijn artikelen waarop een (tijdelijke) aanbieding geldt, of in de opruimingsperiode goedkoper worden verkocht bij de concurrent. 

8) Schade- en showartikelen zijn uitgesloten van de Maxtuinmeubel.nl prijsgarantie.

9) Maxtuinmeubel.nl prijsgarantie is na het moment van aankoop 14 dagen geldig.

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2021 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  0