Barbecue

Wat is er nou fijner dan in de zomer lekker genieten bij de barbecue? Het is altijd gezellig als er mensen op bezoek komen en je kunt wat te eten klaarmaken en genieten van al dat lekkers. Geniet daarom samen in je nieuwe tuinset welke je hebt gekocht bij Maxtuinmeubel en bestel hier ook je barbecue, vanaf dan is de zomer pas echt compleet. Veel mensen komen in de zomermaanden bij elkaar, een verjaardag, een ander feest of zomaar een avond met de familie of vriendengroep bij elkaar komen en genieten van een heerlijke barbecue. Met een mooie tuinset in de buurt en goede tuinstoelen wordt dat een hele avond volop genieten. Ook als het in de avond al vroeger donker wordt kan er nog volop buiten worden genoten van gezelligheid tijdens een barbecue. Plan een buurtfeest op het plein of in het park en geniet nog even van het aangename weer. Straks zit iedereen weer vroeg binnen, bij de kachel met de gordijnen dicht. Dus nu nog even buiten genieten. Organiseer een barbecue en laat iedereen zijn steentje bijdragen.

 

Populaire producten

 • Maxtuinmeubel BBQ rooster voor vuurschaal 40 cm

  BBQ rooster voor vuurschaal 40 cm

    € 35,-
   
 • Maxtuinmeubel BBQ rooster voor vuurschaal 60 cm

  BBQ rooster voor vuurschaal 60 cm

    € 42,-
  Op voorraad
 • Lesli Living Barbecue met deksel 44 cm

  Barbecue met deksel 44 cm

    € 36,-
   
 • Lesli Living Kogelbarbecue met snelontsteker

  Kogelbarbecue met snelontsteker

    € 59,-
   
 • Lesli Living Kogelbarbecue wagenmodel

  Kogelbarbecue wagenmodel

    € 78,-
   
 • Lesli Living lesli Living Kogelbarbecue XXL Miami

  lesli Living Kogelbarbecue XXL Miami

    € 60,-
   
 • Maxtuinmeubel Rvs barbecue Dallas 38,5 cm

  Rvs barbecue Dallas 38,5 cm

    € 52,-
   
 • Maxtuinmeubel Rvs barbecue Denver 35 cm

  Rvs barbecue Denver 35 cm

    € 37,-
   

Ervaar de gezelligheid van barbecueën

Jong en oud houden er vaak wel van, met mooi weer lekker buiten een hapje eten. Met een verjaardag wordt het in de zomermaanden vaak gedaan, maar ook wordt er zomaar een datum geprikt waarop je met zijn allen gaat barbecueën. Zorg er daarom voor dat je een goede barbecue hebt. Je kunt nu je keuze maken bij Maxtuinmeubel. Heb je nog geen barbecue buiten staan en wil je toch graag buiten kunnen eten in de lente en zomermaanden? Dan is de barbecue de ideale oplossing, hij wordt je hier aangeboden en maak daarom je keuze. Bij de barbecue hoef je niet altijd hamburgers en saté klaar te maken. Je kunt ook een barbecue kiezen welke je compleet als buitenkeuken kunt gebruiken en dan kun je hier ook je groenten en andere gerechten op klaarmaken. De hele zomer, maar ook ervoor en erna, kun jij lekker buiten eten met het hele gezin, de buren, je vriendengroep enz. 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxtuinmeubel.nl


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  9.2